Поширені питання

Поширені питання

1) Чому ціни вказані без врахування коліс? Ціни вказані без врахування коліс, так як більшість наших покупців віддають перевагу придбанню причепа з власними колесами в цілях економії. Тож ціна на цю додаткову опцію вказується окремо, відповідно до потреб наших клієнтів.   

2) Яку ресору краще обрати? Тип ресори залежить від вантажу, який необхідно перевезти.  Ресора Волга - м‘яка, ідеально підходить для крихкого вантажу, перевезення фруктів/овочів.  Ресора Ал-Ко- йде жорсткіша , самоамортизуюча, але за рахунок цього, краще витримує вантаж.   

3) Яке дишло краще: пряме чи трикутне? Для того, щоб розвантажити автомобіль, краще обирати трикутне дишло, яке бере на себе основне навантаження. Проте з прямим дишлом, легше маневрувати автомобілем.   

4) Чи можливо зробити нестандартне замовлення? Так, наш завод приймає нестандартні замовлення на причепи та лафети за вашими параметрами,якщо вони підпадають під нашу сертифікацію.   

5) Навіщо потрібна предорлата? Для того, щоб зафіксувати ціну, в разі її підвищення;  -відправляючи замовлення в інше місто, варто розуміти, що посилка буде об’ємною, а вартість доставки - від 900 грн. Предоплата в цьому випадку - йде як страховка на доставку, в разі відмови покупця від товару, так як завод не бере на себе відповідальність за транспортні витрати.  -на оформлення документів, так як всі дані вносяться в базу ТСЦ і акти приймання передачі йдуть суворо за номером.