Навіщо потрібна предоплата?

Навіщо потрібна предоплата?

Завод легкових причепів «Дніпро» здійснює доставку або виготовлення нестандартних причепів/лафетів по частковій або повній  предоплаті.  

  Такі умови оплати обумовлені тим, що: 

  1. нестандартні замовлення, у разі відмови клієнта в майбутньому складно продати іншому покупцеві, так як серійне виробництво користується найбільшим попитом і не несе додаткових  затрат і зайвого часу для виробника;  
  2. при доставці причепа перевізником, варто розуміти, що вартість доставки коливається від 900 грн, продавець не бере на себе витрати на доставку. А у разі відмови покупця - всі витрати лягають на менеджера, який здійснив збут товару. На цей випадок, щоб впевнитись у серйозності намірів покупця, виробник ставить такі умови оплати;  

-при відправленні причепа в інше місто, завод надає супровідні документи з транзитним номером для реєстрації, без яких заборонено законодавством експлуатувати транспортний засіб, без предоплати ми не можемо виписати документи суворої звітності з занесенням даних в базу ТСЦ.  

Як вберегти себе від шахраїв?  

-Покупець має право запросити у продавця установчі документи підприємства, щоб впевнитись, що завод дійсно функціонує і провести оплату на розрахунковий рахунок.  

-Попросити у продавця надати гарантійного листа, який завірений печаттю, де будуть прописані всі умови продажу та технічні характеристи. 

-Покупець має право попросити продавця зв’язатись по відео зв’язку і в онлайн режимі подивитись на свій товар та завод.  

 Дякуємо за довіру та розуміння!